OST naar PST Omvormer - Alles in één tool

Hulpmiddel om wees- of corrupte OST-bestanden te extraheren en OST naar PST, MBOX, MSG, EML, vCard, vCal, Office 365 & Live Exchange Server om te zetten.

Dakon OST to PST Converter Box

Reviews

De OST naar PST omvormer tool die het mogelijk maakt om een ​​vlekkeloze methode die gemakkelijk onbeperkt OST-bestanden converteert naar PST direct voor MS Outlook-gegevens zonder Exchange-server. Dakon OST naar PST Converter tool is ook in staat om corrupte OST-bestanden te herstellen met een eenvoudige en gemakkelijke manier om OST mailbox-achtige tijdschriften, herinneringen, outbox en afspraken te herstellen en op te slaan in PST, EML, MSG, HTML, vCard, vCal, Office365 en PDF formaat.

Reviews Beoordeeld 4.7 / 5 gebaseerd op 2921 klantenbeoordelingen
 • Snelle en gegarandeerde migratie van onbeperkt OST naar PST-bestand.
 • Converteert OST-mailboxen naar PST, EML, MSG, EMLx en HTML, bestand.
 • Converteer alleen OST-contacten, Agenda op vCard [Contacten], vCal [Kalender]
 • Instant display Preview the all items, folders before converting from OST to PST file.
 • Quick recovery of corrupted, damaged and password protected OST files.
 • Instant recovery of all deleted folders, emails from OST mailboxes.
 • Behoudt alle eigenschappen (Aan, Cc, Bcc, Onderwerp, Tijd, Bijlagen, enz.).
 • Volledige conversie van OST-inhoud (e-mails, contacten, kalenders, journaals, taken, enz.).
 • Converteer OST-items en importeer deze in Office 365 (Cloud) of Live Exchange Server.
 • Migreer OST-mailbox in MBOX thunderbird of Apple voor Mac-mailindeling.
 • Optie om geselecteerde items / mappen van OST naar PST te exporteren.
  [** Splitsen PST-bestand tijdens de migratie van OST naar PST.]
 • Ondersteunt alle edities van Microsoft Outlook 2016 (64bit of 32bit), 2013, 2010 en 2007.
 • Geen beperkingen voor de grootte en onlangs 170.6 GB bestand van OST naar PST geconverteerd.

Gratis download
      Koop nu $29

Bundelaanbieding
OST-omzetter
+
PST-omzetter

$99     $49


Toegekend door

getuigenissen

Belangrijkste kenmerken van OST Converter

Snel omzetten van OST naar PST

Dakon OST naar PST-converter voor het veilig converteren van OST-gegevens naar PST zonder eigenschappen van items te wijzigen. Deze OST naar PST bestandsconversiesoftware converteert ook OST-bestanden naar meerdere bestandsindelingen PST, EML, MSG, HTML, EML, vCard, De tool is compatibel om met succes te werken met alle MS Outlook-versies.

Herstel ontoegankelijk of corrupte OST-bestand

Deze software van OST naar PST Converter heeft invloedrijke technieken om het ontoegankelijke / wees- of corrupte OST-bestand te herstellen om de postvakgegevens als importeerbaar PST-bestand te extraheren.

Grote Outlook PST-bestanden splitsen

Met de extra optie voor de software kunnen de gebruikers grote postvakbestanden van groter dan groot formaat uit OST / PST-bestanden splitsen op basis van de vereisten van de gebruiker. Met de extra split-optie kunnen klanten de grootte van de daaropvolgende OST / PST-bestanden selecteren, zodat de software een vergelijkbaar aantal Outlook PST-bestanden kan produceren.

Exporteer OST-mailbox naar Office 365 / Live Exchange Server

Extra optie om OST-items naar Office365 over te zetten - De OST naar PST converter tool wordt geleverd met verbeterde functies die het mogelijk maakt om direct onbeperkt mailboxes uit OST-bestanden naar Office365-account moeiteloos te exporteren.

Gratis voorbeeld van OST-mailbox

De OST naar PST Converter tool die het mogelijk maakt om de gratis weergave Preview van conversie voor OST-bestand naar PST te zien. Alles wat je nodig hebt om de gratis versie van de tool te downloaden en Open / Scan je OST-bestanden, na het scannen, de gratis demo-versie kunt u de preview van geconverteerde OST-bestand naar PST-formaat. Als u 30 e-mails per map wilt opslaan met alle postvakitems, worden mappen opgeslagen op de opgegeven locatie.

Optie om geselecteerde items te exporteren

OST-hulpprogramma voor bestandsconversie biedt de optie om geselecteerde items binnen enkele ogenblikken alleen uit OST-postvakken te extraheren. U kunt eenvoudig een afzonderlijk bestand maken voor e-mails, contacten, agenda's, taken, notities, enz. Het vergemakkelijkt ook het exporteren van OST-items op door de gebruiker gespecificeerde locaties.

Onderhoudt alle metareigenschappen

Wanneer de offline OST e-mailgegevens worden hersteld, wordt de authenticiteit van OST naar PST Converter-tool weergegeven door onderhoud van meta-data-eigenschappen zoals onderwerp, Aan, Cc, Bcc, concept, notities enz., Zelfs in een nieuw profiel.

Meerdere opslagopties voor individuele indeling

OST naar PST conversiesoftware is absoluut vruchtbaar om te gebruiken omdat het de mogelijkheid biedt om OST-bestanden te exporteren naar verschillende bestandsindelingen zoals PST, MSG, HTML, EML, EMLx VCAL, VCard, vCal, etc. De herstelde items van OST-bestanden van verweesde documenten zullen gemakkelijk geëxporteerd kunnen worden naar het geselecteerde bestandsformaat vanuit elk van de vermelde formaten.

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Gebruik de volgende stappen voor productieve conversie:

 • Allereerst download en Run Dakon OST naar PST converter-software.
 • Selecteer uw OST-bestand van de optie "Bladeren".
 • Controleer de volledige preview van uw geselecteerde OST-bestanden.
 • Klik op de knop "Exporteren" en kies PST (u kunt ook opties zoals MBOX, EMLX, Vcard, Vcal enz.) Kiezen uit de opslagopties.
 • Klik op de knop "Bladeren" om het bestemmingspad op te slaan.
 • Voor het splitsen van het PST-bestand kiest u de gewenste optie:
  • "Split PST" om bestand op grootte te verdelen
  • "Berichtfiltering" om bestand op datum te verdelen.
 • Klik op de knop "Nu converteren" om het conversieproces te starten.
 • De software scant het OST-bestand en geeft alle mappen in de mailbox in het linkerdeelvenster weer. Klik op een map om een ​​voorvertoning van de items weer te geven en deze op te slaan op een doellocatie.

"Ja" dit hulpprogramma kan beschadigde, beschadigde, zeer gecodeerde en wachtwoordbeveiligde OST-bestanden naar het gewenste bestandsformaat in gezonde vorm converteren zonder uw belangrijke gegevens te verliezen.

"Nee" Er zijn geen beperkingen bij het laden van de e-mails van het Postvak IN of andere items met behulp van de demoversie. Het werkt hetzelfde als de volledige versie. De enige beperking is om de volledige items op de lokale schijf op te slaan.

Dakon OST naar PST converter tool ondersteunt alle edities van Microsoft Outlook 2019, 2016 (64bit of 32bit), 2013, 2010, 2007 en 2003

De offline-opslagtabel ook wel bekend als OST is een lokale kopie van een gebruikerspostvak dat is opgeslagen op een Exchange-server. Standaard kunt u het OST-bestand op de volgende locaties vinden:
drive:\Users\\AppData\Local\Microsoft\Outlook
drive:\Documents and Settings\\Local Settings\Application\Data\Microsoft\Outlook

Nee, er is geen beperking van de bestandsgrootte in de volledige versie van de OST-conversiesoftware. Deze tool is gemaakt voor hoge dataconversie en heeft met succes 170,6 GB-bestand van OST naar PST geconverteerd.

Ja, deze tool is gemaakt voor hoge dataconversie en getest tot 1 TB OST tot PST dataconversie.

Nee, er is nauwelijks een vereiste voor het originele Outlook-profiel om OST-bestanden in Outlook PST uit te voeren. Deze tool kan uw gegevens ook zonder Outlook converteren.

Nee, er is geen online hulp nodig bij het conversieproces. Deze tool is gemaakt voor offline conversie en heeft nauwelijks toegang tot internet nodig.

"Ja" De demoversie van de tool Dakon OST naar PST converter is beschikbaar. U kunt dus eenvoudig het voorbeeld van alle inhoud van OST-bestanden bekijken, inclusief e-mails, inhoud en agenda.

Ja, er zijn veel voordelen in de volledige versie van de software. Uw gegevens worden veilig geconverteerd met onze vertrouwde software in vele indelingen en een hulpprogramma kan met een andere computer worden verbonden in dezelfde periode. Het converteert bedorven, met een wachtwoord beveiligde en sterk gecodeerde gegevens gemakkelijk zonder beperking van de bestandsgrootte. Het kan ook bestanden converteren en importeren naar office365 en Live Exchange-server. U kunt meer voordelen bekijken op onze website.

Hoe kan ik OST naar pst office 2013 gemakkelijk converteren?

Degenen die Outlook gebruiken, moeten zich de geweldige functies ervan herinneren. het is een desktop e-mailclient die ondersteuning biedt voor het onderhouden van Contacten, Notities, Kalenders, Taken, enzovoort. Outlook ondersteunt voor het opslaan van gegevens in twee totaal verschillende bestanden zoals OST en PST. PST wordt verondersteld voor het opslaan van alle prive in en integendeel, OST-bestanden slaan offline duplicaat van Exchange-mailbox op. OST-bestanden worden automatisch gegenereerd wanneer Outlook is geconfigureerd met Exchange en pst wordt gemaakt wanneer Outlook afzonderlijk en zonder afhankelijkheid van de server werkt. OST-bestanden worden over het algemeen kapotgemaakt waar Office OST-reparatietool uitstekend werkt.

Hoe het OST-bestand is beschadigd? OST-bestanden worden verbroken vanwege de volgende redenen: Opslagmedium: mensen die Outlook gebruiken in Exchange-instellingen weten dat OST-bestanden automatisch op de harde schijf worden opgeslagen als een kopie in de cache. Als het schijfstation is gecrasht, zijn OST-bestanden niet toegankelijk en worden defecten naar het geheugenapparaat veroorzaakt waardoor OST-bestanden ontoegankelijk worden. Stroomonderbrekingen: elke organisatie voelt zich op zijn gemak om te zien wanneer er een actief stroomaanbod is. door problemen met de stroomuitval wordt uw systeem ook zwaar getroffen en dit kan resulteren in een defect in de synchronisatiemethode en zou OST-bestanden volledig ontoegankelijk moeten maken.

Netwerkproblemen: de netwerkeigenschap speelt een belangrijke rol bij het voltooien van het synchronisatieproces. Als netwerkapparaten zoals een netwerkinterfacekaart, routers en kabels worden beïnvloed, raken OST-bestanden beschadigd en veroorzaken ze de meeste uitdagingen. overweeg een scenario waarin het netwerk niet actief is, terwijl het synchroniseren van de updates en vervolgens wijzigingen niet automatisch worden opgeslagen en dit leidt tot verlies van gegevens. Het bovenvermelde OST-bestand dat problemen veroorzaakt zou binnenkort moeten worden opgelost, anders zouden onnodige complicaties kunnen terugkeren. Nu, hier als u gebruik maakt van de OST-reparatietool, dan zal de materie snel opgelost zijn. Er zijn een aantal manieren om deze methode uit te voeren, zoals handmatige technieken en industriële toepassingen, maar de meest effectieve mogelijkheid is om hulp te zoeken bij een geautomatiseerd softwarepakket, zoals Dakon OST en PST-convertergereedschap. dit is een bekende applicatie die helpt bij het oplossen van allerlei obstakels op het gebied van OST-bestanden. je kunt het toepassen verkrijgen bij het controleren en evalueren van de functionaliteiten in het bevrijden van waarde-experimenten. als dingen duidelijk worden, zorg dan dat de software volledig operationeel is.

Krijg je gratis OST naar pst converter tool op Dakon - OST naar PST tool softwarepakket.

Top Prestigieuze klanten

U kunt deze gerelateerde items ook bekijken
PST converter tool

Outlook PST-converter

Deze PST-bestand conversietool kan Outlook-gegevensbestand exporteren naar andere bestandsindelingen.

Lees verdermais PST converter tool

PST to MBOX conveter tool

PST naar MBOX-omzetter

De software kan Outlook PST-bestandsgegevens migreren naar MBOX Thunderbird, Apple Mail & etc.

Lees verder Outlook PST to MBOX conversion

import PST to Office 365

PST naar Office 365-converter

Deze conversietool helpt gebruikers om Outlook PST-bestanden te importeren naar een Office 365-account.

Lees verder Outlook PST to Office365 Converter